Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Hou je van luxe? Op zoek naar luxe vakantiewoningen Dordogne? Geniet van een luxe vakantiewoning in een hogere prijsklasse voorzien van extra faciliteiten.

Er werden geen resultaten gevonden

Doorzoek onze luxe vakantiewoningen Dordogne

Ben je op zoek naar een vakantiewoning met net dat tikkeltje meer? Dan zit je hier goed. Dordogne-vakantiewoningen.nl geeft luxe vakantiewoningen weer, rechtstreeks te boeken bij de eigenaar. Namelijk luxe vakantieverhuur tussen particulieren.

Luxe vakantiewoningen Dordogne met zwembad

Zoek je een verblijf met een mooi en luxueus vakantiewoning met zwembad, voorzien van een schitterend zicht dan is een luxe vakantiewoning met een eigen zwembad iets voor u. In de winter kan een verwarmd zwembad of een binnenzwembad écht van pas komen.

Luxe vakantiewoningen Dordogne met wellness faciliteiten

Hou je lichaam en geest gezond. Huur een luxe vakantiewoning met wellness! De meeste luxeverblijven zijn voorzien van wellness voorzieningen zoals de hammam, sauna, jacuzzi, turks stoombad, zonnebank enz... Op het einde van de vakantie ben je weer fris en monter. Huur een luxe vakantiewoning met wellness.

Luxe vakantiewoningen Dordogne met fitness faciliteiten

Ben je sportief, dan is het ook mogelijk om op vakantie eventjes de fitnesszaal in te duiken en te trainen in een luxe fitnessruimte voorzien van fitnesstoestellen zoals: loopband, krachttoestellen, hometrainer, roeitoestel enz... Een mooi lichaam in vorm is ideaal om fit te blijven.

Luxe vakantiewoningen Dordogne met tuin

De meeste luxe accommodaties zijn voorzien van een mooie tuin waarin het vakantiewoning gelegen is. Wie wil er nu niet genieten van een tuin met mooi gazon en aangelegde tuin.

Hogere prijsklasse

Uiteraard moet je voor de extra luxe dieper in je portemonnee tasten. Dergelijke verblijven zullen een pak meer kosten per week om in te verblijven.

Vakantiewoningen Dordogne

Zoek een geschikt vakantiewoning in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiewoningen Dordogne te huur. Zoek je een vakantiewoning met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiewoning? Zoek en vind op Dordogne-vakantiewoningen.nl alle vakantiewoningen Dordogne te huur.